
Gyokuro
Hagyományos módon, rizsszalmával árnyékolt zöld tea. A gyokurót a matcha alapteájához (tencha) hasonlóan szedés előtt 2-3 hétig többféle módon árnyékolják. A napfény nagy részét elzáró árnyékolás miatt a teában feldúsulnak az aminosavak, ami teljes, friss ízt kölcsönöz neki. Igazi gyokurót csupán két kis területen a Kyoto melletti Ujiban és a déli japán szigeten Kyushun, Fukuoka közelében, valamint a még kisebb Asahinában yabukita fajtából termesztenek.
1–20 termék, összesen 37 db

Asamiya Gyokuro Karigane Kukicha

Asamiya Gyokuro Zuiho

Gyokuro Chitose no Homare

Gyokuro Enryaku

Gyokuro Hisa Homare

Gyokuro Jinko Gyokusen

Gyokuro Jinko Tamanoka

Gyokuro Jinko Tamashizuku

Gyokuro Jyoshu

Gyokuro Karigane Momoe

Gyokuro Karigane Otowa

Gyokuro Konacha Daimonji

Gyokuro Konacha Kyo Kanoko

Gyokuro Konacha Wakakusa

Gyokuro Mizuka Zuiho

Gyokuro Shiun

Gyokuro Tama Homare

Gyokuro Tensho

Gyokuro Unkaku














