Leírás
Hoshitea Kiwami Gyokuro Hoshino Seichaen

八女伝統本玉露 【極~kiwami~】
Hoshitea Kiwami gyokuro
Hoshitea Hontama tradicionális gyokuro
A hivatalos neve kiwami, amit minden teatermelő a legjobb teájára használ, azt jelenti, extrém, különleges, végső (ultimate).
A hontama gyokuro a hagyományos árnyékolással és mesterien, kézzel feldolgozott gyokurót jelenti.
November végén gyártott kiállításon is versenyeztetett szuper prémium gyokuro.
Ez a teatermelőnek az igazság pillanata, az ítélet órája, amikor kiderül, érdemes volt-e egész évben dolgoznia. Teljes testét bele kell adnia, amikor az ültetvény legjobb teáit feldolgozza. Mimimum 3-4 órás gyúrás-sodrási folyamatról van szó, amit a teamesterek felváltva csinálnak. A mindvégig melegített trópusi fa asztalon végzett embertpróbáló sodrás végén faszénen finoman, óvatosan lesütik a teát, amitől egy még különlegesebb virágos felhangot kap – azt mondják rá, ez november virága.
Fajta: saemidori
A csinos fadobozban 5 darab 5 grammos tasak van, amiket külön, öt grammonként is meg lehet rendelni.
Általában korlátozott darabszámban kapható.
A Hoshitea normál gyokuroi
Gyokuro Hoshi Fu – nyugati ízlésnek és magyar pénztárcának is elfogadható mindennapi édes gyokuro
Gyokuro Dento Hon – a legjobb kompromisszum, ahol már nem kell engedményeket tenni, ha megfizethető hagyományos árnyékolású gyokurot keres.
Gyokuro Seiun – ebben a kategóriában, ahol az intenzitás és mélység számít, tökéletes.
伝統本玉露 ほしの秘園 Hoshi no Hien hagyományos gyokuro – csak Japánban kóstolható
Shuppin
A kiállításon bemutatott, és díjazott gyokurók:
Gyokuro Mare 稀 – kincs
Platina Shuppin gyokuro 八女伝統本玉露 出品玉露 – díjnyertes gyokuro
A Platina gyokuro frissen, gyártás után érkezik minden év december elején. Nem dobozban, hanem aromatartó tasakban szállítjuk.










Értékelések
Még nincsenek értékelések.