Xi Zi Hao

2007 Xi Zi Hao Sárkány és Főnix

„Sárkány és Főnix”
Eredet: Huang Shan Yunnan, Kína
Gyártó: San He Tang 三合堂
Gyártási év: 2006
Jelleg: érlelt vad sheng puerh tea
Elkészítés: Teáskannától függően 4 gramm tea  150 ml víz

    • Első-harmadik felöntés: 100 fokon 1 perc
    • majd egyre hosszabban, mindig forró vízzel.

Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványianyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

2007 Xi Zi Hao Sárkány És Főnix

Xi Zhi Hao legendás név a puerh szerető közönség körében. A puerht először Tajvan, Hong-Kong és Japán fedezte fel a nagyvilágnak. Még a nyolcvanas évek végén is csak annyit írt a nyugati populáris és szaksajtó, hogy léteznek ún. öreg, vagy utólag fermentált teák. Amerika még csak kóstolgatta, amikor Tajvanon már lelkes gyűjtőtábora alakult ki a legjobb puerheknek. Egy ilyen gyűjtő, Cheng Úr alapította a kilencvenes évek végén puerh gyártó cégét és annak egy márkáját a Xi Zhi Haot (a dupla szerencse jele). Tajvani, kifinomult, arisztokratikus, nem utolsósorban nosztalgikus igénnyel keresett fel és adott ki minden évben őseredeti, igazi teákat. Esélyünk sem lenne arra, hogy Xi Zhi Hao teákat kóstolgassunk, ha nem lenne a Mengyan Guoyan Teaüzem és annak vezetője Dong Guoyan asszony, aki ebben az évben bérmunkában a Xi Zhi Hao teák gyártását vezényelte, illetve a csomagolást végezte. Így "a szállítószalag mellől" került két kisebb tétel a nyugati teaivók asztalára. Itthon talán soknak tűnik az ára, de el kell mondanom, hogy a tajvani ára ennek a duplájánál is több. Erős, nagyon erős, kitűnően érlelhető fiatal Menghai aroma kísér gyümölcsös, intenzív virágos, finom ízeket. Ügyesen kell elkészíteni, megengedett az árnyalatnyival enyhébb, langyosabb víz használata. 2021 A Xi Zi Hao teák ára az egekben van, a fiatal prémium shengek korongonként ezerháromszáz dollár fölött kaphatók meg. Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>> Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán. Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük. Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. 2007 Xi Zhi Hao - Sárkány és Főnix - prémium sheng puerh tea

2007 San He Tang Xi Zi Hao  Long Feng Bing

2007 三合堂 囍字號 龙凤

2007 – San He Tang – Xi Zi Hao – Sárkány és főnix puerh tea

品真茶人 xi zi hao daughter tea 品真茶人 xi zi hao daughter tea

„There are many firsts in the world, but we are the only one.”

„Sokan vannak akik valamiben elsők a világon, de mi vagyunk az egyetlenek.”

Xi Zi Hao legendás név a puerh szerető közönség körében.  A puerht először Tajvan, Hong-Kong sőt Japán fedezte fel a nagyvilágnak. Még a nyolcvanas évek végén is csak annyit írt a nyugati populáris és szaksajtó, hogy léteznek ún. öreg, vagy utólag fermentált teák. Amerika még csak kóstolgatta, amikor Tajvanon már lelkes gyűjtőtábora alakult ki a legjobb puerheknek. Egy ilyen gyűjtő, Chen Zhengwei  Úr 品真茶人 alapította 1998-ban puerh gyártó cégét és annak egy márkáját a Xi Zi Haot (a dupla szerencse jele). Tajvani, kifinomult, arisztokratikus, nem utolsósorban nosztalgikus igénnyel keresett fel és adott ki minden évben őseredeti, igazi teákat.

Két nagy újítása van mindamellett, hogy a minőség és a minőség ellenőrzés megkérdőjelezhetetlen.

Az egyik a blend kiterjesztése a különféle korú teákra (tehát ugyanabban a blendben több helyről származó és különféle korú tea is szerepelhet.

A másik a humanisztikus alapállás és közelítés, aminek leglátványosabb eleme a dizájnban feltűnő életigenlő szeretkező párok és gyönyörű udvarhölgyek képmásai. Chen Úr számtalan módon adott már a vele kapcsolatban álló yunnani közösségeknek, legutóbb pl iskolát épített.

xizihao sheng puer tea xizihao sheng puer tea

Esélyünk sem lenne arra, hogy Xi Zi Hao teákat kóstolgassunk, ha nem lenne a Mengyan Guoyan Teaüzem és annak vezetője Dong Guoyan asszony, aki ebben az évben bérmunkában a Xi Zi Hao teák gyártását vezényelte, illetve a csomagolást végezte. Így  „a szállítószalag mellől” került két kisebb tétel a nyugati teaivók asztalára. Itthon talán soknak tűnik az ára, de el kell mondanom, hogy a tajvani ára ennek a duplájánál is több.  Erős, nagyon erős, kitűnően érlelhető fiatal Menghai aroma kísér gyümölcsös, intenzív virágos, finom ízeket. Ügyesen kell elkészíteni, megengedett az árnyalatnyival enyhébb, langyosabb víz használata.

Frissítés:

2021 A Xi Zi Hao teák ára az egekben van, a fiatal prémium shengek korongonként ezerháromszáz dollár fölött kaphatók meg.

2024-es ár 5500 USD aki nem hiszi kérdezze me itt.

Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2007 Xi Zi Hao –  Sárkány és Főnix – prémium sheng puerh tea

Xi Zhi Hao legendás név a puerh szerető közönség körében. A puerht először Tajvan, Hong-Kong és Japán fedezte fel a nagyvilágnak. Még a nyolcvanas évek végén is csak annyit írt a nyugati populáris és szaksajtó, hogy léteznek ún. öreg, vagy utólag fermentált teák. Amerika még csak kóstolgatta, amikor Tajvanon már lelkes gyűjtőtábora alakult ki a legjobb puerheknek. Egy ilyen gyűjtő, Cheng Úr alapította a kilencvenes évek végén puerh gyártó cégét és annak egy márkáját a Xi Zhi Haot (a dupla szerencse jele). Tajvani, kifinomult, arisztokratikus, nem utolsósorban nosztalgikus igénnyel keresett fel és adott ki minden évben őseredeti, igazi teákat. Esélyünk sem lenne arra, hogy Xi Zhi Hao teákat kóstolgassunk, ha nem lenne a Mengyan Guoyan Teaüzem és annak vezetője Dong Guoyan asszony, aki ebben az évben bérmunkában a Xi Zhi Hao teák gyártását vezényelte, illetve a csomagolást végezte. Így "a szállítószalag mellől" került két kisebb tétel a nyugati teaivók asztalára. Itthon talán soknak tűnik az ára, de el kell mondanom, hogy a tajvani ára ennek a duplájánál is több. Erős, nagyon erős, kitűnően érlelhető fiatal Menghai aroma kísér gyümölcsös, intenzív virágos, finom ízeket. Ügyesen kell elkészíteni, megengedett az árnyalatnyival enyhébb, langyosabb víz használata. 2021 A Xi Zi Hao teák ára az egekben van, a fiatal prémium shengek korongonként ezerháromszáz dollár fölött kaphatók meg. Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>> Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán. Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük. Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. 2007 Xi Zhi Hao - Sárkány és Főnix - prémium sheng puerh tea Xi Zhi Hao legendás név a puerh szerető közönség körében. A puerht először Tajvan, Hong-Kong és Japán fedezte fel a nagyvilágnak. Még a nyolcvanas évek végén is csak annyit írt a nyugati populáris és szaksajtó, hogy léteznek ún. öreg, vagy utólag fermentált teák. Amerika még csak kóstolgatta, amikor Tajvanon már lelkes gyűjtőtábora alakult ki a legjobb puerheknek. Egy ilyen gyűjtő, Cheng Úr alapította a kilencvenes évek végén puerh gyártó cégét és annak egy márkáját a Xi Zhi Haot (a dupla szerencse jele). Tajvani, kifinomult, arisztokratikus, nem utolsósorban nosztalgikus igénnyel keresett fel és adott ki minden évben őseredeti, igazi teákat. Esélyünk sem lenne arra, hogy Xi Zhi Hao teákat kóstolgassunk, ha nem lenne a Mengyan Guoyan Teaüzem és annak vezetője Dong Guoyan asszony, aki ebben az évben bérmunkában a Xi Zhi Hao teák gyártását vezényelte, illetve a csomagolást végezte. Így "a szállítószalag mellől" került két kisebb tétel a nyugati teaivók asztalára. Itthon talán soknak tűnik az ára, de el kell mondanom, hogy a tajvani ára ennek a duplájánál is több. Erős, nagyon erős, kitűnően érlelhető fiatal Menghai aroma kísér gyümölcsös, intenzív virágos, finom ízeket. Ügyesen kell elkészíteni, megengedett az árnyalatnyival enyhébb, langyosabb víz használata. 2021 A Xi Zi Hao teák ára az egekben van, a fiatal prémium shengek korongonként ezerháromszáz dollár fölött kaphatók meg. Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>> Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán. Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük. Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. 2007 Xi Zhi Hao - Sárkány és Főnix - prémium sheng puerh tea Xi Zhi Hao legendás név a puerh szerető közönség körében. A puerht először Tajvan, Hong-Kong és Japán fedezte fel a nagyvilágnak. Még a nyolcvanas évek végén is csak annyit írt a nyugati populáris és szaksajtó, hogy léteznek ún. öreg, vagy utólag fermentált teák. Amerika még csak kóstolgatta, amikor Tajvanon már lelkes gyűjtőtábora alakult ki a legjobb puerheknek. Egy ilyen gyűjtő, Cheng Úr alapította a kilencvenes évek végén puerh gyártó cégét és annak egy márkáját a Xi Zhi Haot (a dupla szerencse jele). Tajvani, kifinomult, arisztokratikus, nem utolsósorban nosztalgikus igénnyel keresett fel és adott ki minden évben őseredeti, igazi teákat. Esélyünk sem lenne arra, hogy Xi Zhi Hao teákat kóstolgassunk, ha nem lenne a Mengyan Guoyan Teaüzem és annak vezetője Dong Guoyan asszony, aki ebben az évben bérmunkában a Xi Zhi Hao teák gyártását vezényelte, illetve a csomagolást végezte. Így "a szállítószalag mellől" került két kisebb tétel a nyugati teaivók asztalára. Itthon talán soknak tűnik az ára, de el kell mondanom, hogy a tajvani ára ennek a duplájánál is több. Erős, nagyon erős, kitűnően érlelhető fiatal Menghai aroma kísér gyümölcsös, intenzív virágos, finom ízeket. Ügyesen kell elkészíteni, megengedett az árnyalatnyival enyhébb, langyosabb víz használata. 2021 A Xi Zi Hao teák ára az egekben van, a fiatal prémium shengek korongonként ezerháromszáz dollár fölött kaphatók meg. Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>> Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán. Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük. Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. 2007 Xi Zhi Hao - Sárkány és Főnix - prémium sheng puerh tea Xi Zhi Hao legendás név a puerh szerető közönség körében. A puerht először Tajvan, Hong-Kong és Japán fedezte fel a nagyvilágnak. Még a nyolcvanas évek végén is csak annyit írt a nyugati populáris és szaksajtó, hogy léteznek ún. öreg, vagy utólag fermentált teák. Amerika még csak kóstolgatta, amikor Tajvanon már lelkes gyűjtőtábora alakult ki a legjobb puerheknek. Egy ilyen gyűjtő, Cheng Úr alapította a kilencvenes évek végén puerh gyártó cégét és annak egy márkáját a Xi Zhi Haot (a dupla szerencse jele). Tajvani, kifinomult, arisztokratikus, nem utolsósorban nosztalgikus igénnyel keresett fel és adott ki minden évben őseredeti, igazi teákat. Esélyünk sem lenne arra, hogy Xi Zhi Hao teákat kóstolgassunk, ha nem lenne a Mengyan Guoyan Teaüzem és annak vezetője Dong Guoyan asszony, aki ebben az évben bérmunkában a Xi Zhi Hao teák gyártását vezényelte, illetve a csomagolást végezte. Így "a szállítószalag mellől" került két kisebb tétel a nyugati teaivók asztalára. Itthon talán soknak tűnik az ára, de el kell mondanom, hogy a tajvani ára ennek a duplájánál is több. Erős, nagyon erős, kitűnően érlelhető fiatal Menghai aroma kísér gyümölcsös, intenzív virágos, finom ízeket. Ügyesen kell elkészíteni, megengedett az árnyalatnyival enyhébb, langyosabb víz használata. 2021 A Xi Zi Hao teák ára az egekben van, a fiatal prémium shengek korongonként ezerháromszáz dollár fölött kaphatók meg. Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>> Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán. Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük. Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. 2007 Xi Zhi Hao - Sárkány és Főnix - prémium sheng puerh tea Xi Zhi Hao legendás név a puerh szerető közönség körében. A puerht először Tajvan, Hong-Kong és Japán fedezte fel a nagyvilágnak. Még a nyolcvanas évek végén is csak annyit írt a nyugati populáris és szaksajtó, hogy léteznek ún. öreg, vagy utólag fermentált teák. Amerika még csak kóstolgatta, amikor Tajvanon már lelkes gyűjtőtábora alakult ki a legjobb puerheknek. Egy ilyen gyűjtő, Cheng Úr alapította a kilencvenes évek végén puerh gyártó cégét és annak egy márkáját a Xi Zhi Haot (a dupla szerencse jele). Tajvani, kifinomult, arisztokratikus, nem utolsósorban nosztalgikus igénnyel keresett fel és adott ki minden évben őseredeti, igazi teákat. Esélyünk sem lenne arra, hogy Xi Zhi Hao teákat kóstolgassunk, ha nem lenne a Mengyan Guoyan Teaüzem és annak vezetője Dong Guoyan asszony, aki ebben az évben bérmunkában a Xi Zhi Hao teák gyártását vezényelte, illetve a csomagolást végezte. Így "a szállítószalag mellől" került két kisebb tétel a nyugati teaivók asztalára. Itthon talán soknak tűnik az ára, de el kell mondanom, hogy a tajvani ára ennek a duplájánál is több. Erős, nagyon erős, kitűnően érlelhető fiatal Menghai aroma kísér gyümölcsös, intenzív virágos, finom ízeket. Ügyesen kell elkészíteni, megengedett az árnyalatnyival enyhébb, langyosabb víz használata. 2021 A Xi Zi Hao teák ára az egekben van, a fiatal prémium shengek korongonként ezerháromszáz dollár fölött kaphatók meg. Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>> Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán. Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük. Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. 2007 Xi Zhi Hao - Sárkány és Főnix - prémium sheng puerh tea

További információk

gramm

50, 100, 25, 250

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2007 Xi Zi Hao Sárkány és Főnix” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük