Leírás
2007 Menghai Ezüst Dayi sheng puer tea
Menghai Dayi
2007 Menghai Yinse Dayi sheng puer cha
2007 勐海银色大益生普洱茶
2007 Menghai Ezüst Dayi
sheng puer tea
Ezüst Dayi név alatt adta ki a Menghai a 2006-os tavaszi, napon szárított maocha tételeinek egy részét. 2007-ben nem adtak ki klasszikus recepteket, hanem kora tavaszi, széles levelű és ezüst levelű teákat préseltek le. Ebben az értelemben az ezüst Dayi a Menghai exkluzív márkájának egyedi kiadása. Ezek a tételek azért jók, mert nem ismétlődnek, csak egyszer vannak. Erős, éles, virágos fémes prémium ezüstös tea.
Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.