
Kamairicha
Kamairicha
A Kama-iri cha egy különleges típusú japán tea, ami a híres senchánál is patinásabb.
Ami válaszvonalat húz a kamairicha és az összes többi japán tea közé, az a feldolgozás módja, a japán teák túlnyomó többségének esetében gőzöléssel állítják meg a fermentációt, a kamairi-cha elkészítéséhez viszont a kínai módszert, wokban való sütést használják.
Mind a(z) 13 találat megjelenítve

A farmer teája

BIO Kamairicha Kanaya Midori

Bio kamairicha Mine Kaori

Bio Kamairicha Miyama Kaori

Bio Kamairicha yamanami

Kamairi japán oolong tea Sayaka Minami

Miyazaki Bio Arany Kamairicha

Miyazaki Bio Kamairicha

Gokase vad Bio Kamairicha

Illatos BIO kamairicha

Miyazaki Bio Kamairicha Zyo

Tamaryokucha Mine Kaori









