Hoshino Seichaen

Sencha Tokusen S-mark

„”Különleges, kiváló minőség””
Eredet: Hoshinomura, Yame, Japán
Gyártó: Hoshino Seichaen
Gyártási év: 2025
Jelleg: hagyományos enyhén gőzölt sencha
Elkészítés: Teáskannától függően 8 gramm tea  180 ml víz

  • Első felöntés: 70 fokon 1 perc
  • Második felöntés: 70 fok 25 mp
  • Harmadik felöntés:  70 fok 1 perc, majd egyre hosszabban, egyre forróbban.

A teát tartsa mindig hűtőszekrényben!
Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványi anyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!

Leírás

Hoshino Seichaen

Hoshino Seichaen tea
Hoshino csillagos völgye

Hoshino Seichaen sencha elegáns csillag

hoshino sencha kaori japán zöld tea

Régimódi tiszta sencha

Hoshitea sencha Tokusen S-mark hegyi tea

Hoshitea Sencha Tokusen S mark

茶審査技術十段 厳選茶 八女特煎S印

Shinya Yamaguchi teamester teája

Tokusen S mark <<2023>>

A Hoshitea új, limitált teája, ami a Hidetoshi Nakata (egy japán gasztrosztár) által jegyzett „Nihonmono Store” megrendelésére készült. A Tokusen a tea világában különleges minőséget jelent. A Nihinmono egy online áruház, válogatás, ahol a legjobb japán termékeket és termelőket mutatják be.

A tea a Hoshitea teamestere, a japán teaversenyt maximális ponttal nyert Shinya Yamaguchi alkotása.

Frissítő, mély hegyi tea íz. Igazi Yame vidéki umami töltet a megfelelő mennyiségű kiegyensúlyozó fanyarsággal. Hagyományos sencha kicsit magasabb hőfokon befejezve.

tea variáns: Okuyutaka, és Kirari 31

A Hoshi yu és az elegáns sencha társa, de érdekesebb.

Minőségét 2025 márciusig őrzi meg.

Hoshitea sencha Tokusen S-mark hegyi tea

A Yame tea termelő központja a Chikugo régió, adminisztratív székhelyével Yame város,  Fukuoka Prefektúrában. Ezen belül  az egészen magas színvonalú teái miatt egy terület különösen híres: összefoglaló néven “Okuyame,” benne Kurogi város, Joyo város, Yabe falu és  Hoshino falu.

Hoshinoban a  Muromachi kor óta (1336-1573) foglalkoznak teával, először a Kurogiban található Reiganji Templom foglalkozott teatermesztéssel. A Meiji korban (1868-1912), Suezaki Kiichi vezette be először Honboshino területén a gyokuro gyártását,  amit Ujiban tanult.1904-ben gyártottak először gyokurót Hoshinoban. A nagy befektetést és munkát igénylő gyokuro termelés helyi eredetvédett terméke a  “Dento Hon Gyokuro”.

A teát aroma megőrző, eredeti tasakban postázzuk. Felnyitás és használat után tartsa lezárva hűtőszekrényben 5-7 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 12 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt.

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

A Hoshitea oldala itt várja Önt, ez pedig a Hoshiteagram.

Hoshitea sencha Tokusen S-mark hegyi tea

Hoshitea sencha Tokusen S-mark hegyi tea Hoshitea sencha Tokusen S-mark hegyi teaHoshitea sencha Tokusen S-mark hegyi tea

Régimódi tiszta sencha

Hoshino seichaen teaszedés Hoshino seichaen tea feldolgozás

hoshitea organikus hegyi sencha

 

További információk

Gramm

300, 500, 100

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sencha Tokusen S-mark” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük