Marukyu-Koyamaen

Hojicha Nishiki kaori

„Őszi levelek brokádja”
Eredet: Uji, Kyoto, Japán
Gyártó: Marukyu-Koyamaen
Gyártási év: 2024
Jelleg: hagyományos sütött levél és levélszár tea
Elkészítés: Teáskannától függően 8 gramm tea  180 ml víz

    • Első felöntés: 100 fokon 1 perc
    • Második felöntés: 100 fok 25 mp
    • Harmadik felöntés:  100 fok 1 perc, majd egyre hosszabban, egyre forróbban.

Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványi anyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!
Eredeti csomag nettó súly: 80 gramm

Cikkszám: hoj107 Kategóriák: , Címkék: , Márka:

Leírás

Hojicha Nishiki kaori 80 gramm

Marukyu-Koyamaen

hojicha-nishiki-kaori

 

Hojicha Nishiki kaori

ほうじ茶 錦かおり80 gr – Őszi levelek brokádja

Marukyu-Koyamaen legolcsóbb hojichája. Kb. 70 %-ban szárból 30 %-ban érett levelekből áll, amit kemencében sütöttek. A sütés enyhe, jól látszik, hogy a levelek tetemes része zöld, a legsötétebb szár is legfeljebb bíbor színű, innen a név is, az őszi Uji fergeteges színgazdag levélpárnájáról. Nem tipikus Uji hojicha, árfekvése talán fontosabb, mint a koherencia, ennek ellenére végül is finom, sűrű pörkölt tea, füst, vagy kesernyésség bármilyen nyoma nélkül.  Este is bátran fogyasztható.

Bevezetés  hojicha világába itt>>>>>

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat.

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

A teát aroma megőrző, eredeti tasakban postázzuk. Felnyitás és használat után tartsa lezárva ! Legjobb  a vásárlást követő 12 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt.

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

Marukyu-Koyamaen oldala itt várja Önt.

hojicha-nishiki-kaori hojicha-nishiki-kaori

További információk

Gramm

80

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hojicha Nishiki kaori” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük