Leírás
Anyafa fekete tea

Mu Shu Cha
母树茶
Anyafa fekete tea
Lincang Mengku járásában 100-200 éves vad teafákról kora tavasszal szedett levelek fekete teaként feldolgozva két hervasztás és rövid sodrás után. A tea első három felöntése éteri, fémes, arany tea. Ezután fokozatosan átveszik az uralmat a maradék polifenolok és erős, izmos test emelkedik ki az aranytóból. Minden alkalommal más. A Mu Shu Cha 母树茶 (anyafa, ősfa) talán költői túlzás, de valóban öreg vad fákról származó teáról van szó, amit ritkán dolgoznak fel fekete teává, egyszerűen azért, mert puerh teaként többet ér. Nyugodt erő.
Belépő a fekete (vörös) tea világába itt és itt >>>>>>
A fekete teák osztályozása a Teazinben található.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.






Értékelések
Még nincsenek értékelések.