Yunnan Sourcing

2010 Őszi Yi Wu Vad Puerh Tea

„Ding Jia Zhai ”
Eredet: Mengla, Yunnan, Kína
Gyártó: Yunnansourcing
Gyártási év: 2009
Jelleg:  prémium vad sheng puerh tea
Elkészítés: Teáskannától függően 4 gramm tea  150 ml víz

    • Első-harmadik felöntés: 100 fokon 1 perc
    • majd egyre hosszabban, mindig forró vízzel.

Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványianyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

2010 Őszi Yi Wu Vad Puerh Tea

2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh tea

 

2010 Őszi Yi Wu vad puerh tea

2010 丁家寨漫撒山古树茶

2010 Ding Jia Zhai  Mansa-Yiwu Shan Gu Shu Cha

Ding Jia Zhai 丁家寨 egy Yi Wu hegyi falu, ennek a teának a szülőhelye, a történelmi Mansha teahegység közepén (melynek a Yi Wu is része és folytatása) A teát 2010 őszén, októberben szedték és kézzel, kőnehezékekkel préselték. A Yi Wu vad puerh teák őszi kiadásai különösen lágy, meleg, barátságos ízeket produkálnak.

Idekattintva nagyfelbontású teaképen szállítjuk az otthonába a teát.

Belépő a puerh teák világába itt ,  létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh tea 2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh tea 2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh tea 2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh tea 2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh tea 2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh tea 2010 Őszi Yi Wu-Mansa vad puerh teayunnan tea map

 

További információk

gramm

50, 100, 25, 250

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2010 Őszi Yi Wu Vad Puerh Tea” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük