Chang Tai Hao

Anyafa fekete tea

„Anyafa fekete tea”
Eredet: Lincang, Yunnan, Kína
Gyártási év: 2024
Jelleg: tavaszi vad kínai fekete tea
Elkészítés: Teáskannától függően 4 gramm tea  150 ml víz

    • Első-harmadik felöntés: 100 fokon 1 perc, vagy rövidebben
    • majd egyre hosszabban, mindig forró vízzel.
    • Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványianyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!
Cikkszám: Ft128 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Anyafa fekete tea

Anyafa fekete tea

Mu Shu Cha

母树茶

Anyafa fekete tea

Lincang Mengku járásában 100-200 éves vad teafákról kora tavasszal szedett levelek fekete teaként feldolgozva két hervasztás és rövid sodrás után. A tea első három felöntése éteri, fémes, arany tea. Ezután fokozatosan átveszik az uralmat a maradék polifenolok és erős, izmos test emelkedik ki az aranytóból. Minden alkalommal más. A Mu Shu Cha 母树茶 (anyafa, ősfa) talán költői túlzás, de valóban öreg vad fákról származó teáról van szó, amit ritkán dolgoznak fel fekete teává, egyszerűen azért, mert puerh teaként többet ér.  Nyugodt erő.

Belépő a fekete (vörös) tea világába itt és itt >>>>>>

A fekete teák osztályozása a Teazinben található.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.

Anyafa fekete tea Anyafa fekete tea Anyafa fekete tea Anyafa fekete tea Anyafa fekete tea Anyafa fekete tea

További információk

gramm

50, 100, 25, 250

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anyafa fekete tea” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük