Marukyu-Koyamaen

Sencha Konacha Kasuga

2 800Ft

„Tavaszi fuvallat”
Eredet: Uji, Kyoto, Japán
Gyártó: Marukyu-Koyamaen
Gyártási év: 2025
Jelleg: sencha pehely tea
Elkészítés: Teáskannától függően 8 gramm tea  180 ml víz

    • Első felöntés: 70 fokon 1 perc
    • Második felöntés: 70 fok 25 mp
    • Harmadik felöntés:  85 fok 1 perc, majd egyre hosszabban, egyre forróbban.

A teát tartsa mindig hűtőszekrényben!
Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványianyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!    Az eredeti csomag nettó súlya: 100 gramm

Elfogyott

Leírás

Sencha Konacha Kasuga  100 gramm

Marukyu-Koyamaen

sencha konacha kasuga

Marukyu-Koyamaen

Sencha Konacha Kasuga

japán zöld pehelytea

丸久小山園煎茶 粉茶 春日

 

Pázsit

A sencha feldolgozása során visszamaradt mecha, pehely, vagy törmelék tea, finom levelekből, levélcsúcsokból, foszlányokból és porból. Reszelős, gyors élesztő.

1 perces felöntésekkel  sűrű tea készithetö, kesernyés  íz, kicsi édességgel, relaxál és finom.- mondta róla egy tapasztalt tea kóstolónk.  Nagyon rövid felöntésekből sokszor kiszolgál.

A tea nevéről és magának a teának  a keletkezéséről részletesen itt olvashat.

sencha konacha kasuga sencha konacha kasugaFelnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a karigane elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt.

Belépő a karigane világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

Az alap kiszerelés 100 gramm tasakban, de rendelhető 100 grammos dobozban, 40 grammos dobozban és 200 grammos tasakban.

 

 

További információk

Gramm

25, 50, 100, 250

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sencha Konacha Kasuga” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük