Hoshino Seichaen

Hoshitea organikus hegyi sencha

„JAS Bio sencha”
Eredet: Hoshinomura, Yame, Japán
Gyártó: Hoshino Seichaen
Gyártási év: 2025
Jelleg: BIO sencha
Elkészítés: Teáskannától függően 8 gramm tea  180 ml víz

  • Első felöntés: 70 fokon 1 perc
  • Második felöntés: 70 fok 25 mp
  • Harmadik felöntés:  70 fok 1 perc, majd egyre hosszabban, egyre forróbban.

A teát tartsa mindig hűtőszekrényben!
Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványi anyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!

Leírás

Hoshitea organikus hegyi sencha 100 gramm

Hoshino Seichaen

Hoshino Seichaen tea
Hoshino csillagos völgye

Hoshino Seichaen sencha elegáns csillag

hoshino sencha kaori japán zöld tea

Hoshtea Organikus hegyi Sencha japán zöld tea 100 g

星の煎茶 星野きり

奥八女煎茶  organikus okuyame sencha

A Yame tea termelő központja a Chikugo régió, adminisztratív székhelyével Yame város,  Fukuoka Prefektúrában. Ezen belül  az egészen magas színvonalú teái miatt egy terület különösen híres: összefoglaló néven “Okuyame,” benne Kurogi város, Joyo város, Yabe falu és  Hoshino falu.

Hoshinoban a  Muromachi kor óta (1336-1573) foglalkoznak teával, először a Kurogiban található Reiganji Templom foglalkozott teatermesztéssel. A Meiji korban (1868-1912), Suezaki Kiichi vezette be először Honboshino területén a gyokuro gyártását,  amit Ujiban tanult.1904-ben gyártottak először gyokurót Hoshinoban. A nagy befektetést és munkát igénylő gyokuro termelés helyi eredetvédett terméke a  “Dento Hon Gyokuro”

A Bio vagy organikus teák, amelyeknek termesztése, gyártása során csak organikus trágyát és csak elfogadott, meghatározott növényvédő szereket használnak.  Az ízük legtöbbször nyers, éthatóan erős, nem különösebben kiegyensúlyozott, így van ez függetlenül attól, hogy milyen teává dolgozzák fel.

A Hoshitea organikus hegyi sencha tea kilóg a sorból. Az évtizedek óta természetes adaptációval termesztett magashegyi tea teljes ízű, energikus, hosszú és tiszta.

A képek a Chijono-en farmon készültek.

A teát aroma megőrző, eredeti tasakban postázzuk. Felnyitás és használat után tartsa lezárva hűtőszekrényben 5-7 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 12 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt.

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.

A Hoshitea oldala itt várja Önt, ez pedig a Hoshiteagram.

hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha

hoshitea organikus hegyi sencha

hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha

hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha hoshitea organikus hegyi sencha

 

További információk

Gramm

100

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hoshitea organikus hegyi sencha” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük