Marukyu-koyamaen

Marukyu-Koyamaen Matcha Meiju 20 gr

8 900Ft

„Ragyogó fehér * koicha”

Eredet: Uji, Kyoto, Japán
Gyártó: Marukyu-Koyamaen
Gyártási év: 2024
Jelleg: Eu standard koicha vagy usucha. Hagyományos árnyékolású, gránit malomban porrá őrölt japán zöld tea dobozban.
Elkészítés: Usucha teához  2 chashaku (茶杓) (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot. Langyosabb vízzel nem lehet megfelelő habot készíteni!  Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.
A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!
Használja a lehető leglágyabb <50 mg/liter összes ásványi anyag tartalmú tisztított, vagy természetes vizet!
A matcha elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás eszközei: chawan teáscsésze 茶碗, chasen teapamacs (茶筅), chashaku (茶杓)teaszedő. Amennyiben más termékkel keverve lassi, smoothie, stb. formában kívánja elkészíteni, érdemesebb  konyhai matcháinkból választani.
Eltartható a gyártástól számított 1 évig.
Nettó súly: 20 gr

Elfogyott

Leírás

Marukyu-Koyamaen Matcha Meiju – Élethossz

marukyu-koyamaen-matcha-meiju-20g

Marukyu-Koyamaen Matcha Meiju

Marukyu Koyamaen pár évvel ezelőtt alkotott matcha sorozatának egyik kiváló teája, amit kifejezetten az európai piacra és ízlésre hoztak létre. Mivel Japánban meglehetősen magas a technológiai és higéniai színvonal, a teák eleve kiváló paraméterekkel rendelkeznek, nem jellemző a BIO hangsúlyozása, használata.  Ha van, akkor azt a JAS címke testesíti meg.

Itt tehát nem BIO termékekről, hanem az európai ízlést és előírásokat is figyelembevevő nyugati nyelvekre és torkokra lefordított matchákat kóstolhatunk.

Jellemzően lágy, selymes teákról van szó

Matcha Soju usucha

Matcha Meiju 抹茶 明寿 usucha és koicha

Matcha Oju  koicha

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marukyu-Koyamaen Matcha Meiju 20 gr” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük