Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
2010-es gyártású Fu Zhuan hei cha sötét posztfermentált tea Hunanból. A gyártó a nagy kínai állami teavállalat (CNNP) kitűnő alvállalata a Dark Tea Garden (Sötét Teák Kertje). A tea teljesen kézzel készített (shouzhu) A tea belsejét egy Aspergillus nemzetség lakja, a Jin Hua, a nagyra becsült Arany Virág, amiről sokat írtunk itt és itt. Az öntet narancsvörös, kicsit éles (nem fémes) tíznél több felöntést produkál. Különösen olyan esetekben ajánljuk, amikor egyébként is probiotikum szedése válik szükségessé, vagy más emésztéssel, kiválasztással kapcsolatos problémák esetén. Moderált erő. A teát jól lezárva kell tartani, az Arany Virág életben tartása csak így lehetséges. Ezek a hei cha teák ezért készülnek ilyen erősen préselt és nagy formákban, dupla csomagolással. Ez a tégla 1 kg súlyú. Nagyon finom tea, személyes kedvencem.
Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>>
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.