Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Már megint Lincang és megint teakirály, úgy tűnik itt mindenki király volt.
Kezdjük a gyártó cég nevével, ami mindent elárul
= LINCANG,
Qian Nian= ezer éves
Gu Cha = öreg tea
Ez a cég kezelte az új, népi demokratikus fennhatóság elvárásai szerint a lincangi öreg fák termelését. (Volt már erről szó az előzőekben). A teatörténelemnek ebből az időszakából a vad tuochái bírnak számottevő jelentőséggel, amit a cég Yinhao (ezüst haj - értsd: rügy) márkája alatt adtak ki.
Ez a tea egy lincangi vad puerh blend, aminek belső címkéje (nei fei) írott, nyomtatott papír helyett egy termetes puerh levél. Döntse el Ön, hogy tovább érleli, vagy megissza és az utolsó levelet külön issza-e meg, vagy csak időnként előveszi és nézegeti. Érthető módon csak egyben kínáljuk.
Belépő a puerh teák világába itt , létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.