Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
2003 Chang Tai Hao Banna Prémium vad tea 380 grammos export verziójú prémium tea a Chang Tai Hao (azaz a Teangtai Teaüzem) legszebb időszakából. Alapvetően 150-200 éves Yiwu hegyi teafák fiatal tavaszi rügyeiből áll ez a fantasztikusan válogatott alapanyagból gondosan készített tea. Gyanúsan finom illatos, amit ízben kesernyésséggel aláhúzott puerh erő támaszt meg. Csepp fanyarság sincs. Ritka finom, nagy tea én nagyon szeretem ezt a stílust, mások gyengének találják, mert csak az erőt keresik. Ez a tea szerepelt az öntudatára ébredő puerh tea gyártó és fogyasztó társadalom első és második breviáriumában, a legjobb puerh teákat felvonultató 1998-2003-as időszakot bemutató kalauz képeskönyvben. Több tesztben is megfordult az ismert folyóiratokban és fórumokon, egyöntetű elismerést aratva.
Belépő a puerh teák világába itt , létezik-e vad puerh (?), ha igen, akkor információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
A vad puerh teákat két rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.