Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Xianyang egy ősi település Shaanxi tartomány hivatalos fővárosa, száraz, poros vidék. A Xianyangtól délre elterülő teaültetvények Kína legészakibb teatermelő birtokai. Xianyang és a szomszédban pedig Xian Kína legrégebbi városa központi fekvésének köszönhetően, a Mongólia, Oroszország és Nyugat-Kína felé tartó kereskedelmi útvonalaknak kiváltképp köszönhetően jelentős szerepet vállalt a tea gyártásában és közvetítésében. Mivel saját teájuk nem volt, a Dél-Shaanxi vidéki és a hunani teákat dolgozták és dolgozzák fel ma is. A célközönség ízléséhez nagyban alkalmazkodva erős zöld teákat, fekete teákat és hei cha posztfermentált teákat gyártottak és gyártanak. Az itt látható tea monolit a Shaanxi Cangshan Teaüzem terméke, egy enyhén fementált és utóérlelt hei cha, belsejében az Eurotium Cristatum és más Aspergillus nemzetségek gazdag telepeivel. Ez az arany virággal zsúfolt tea narancsos, selymes öntetével kiváló természetes étrendkiegészítő, bár ott orvosságként tisztelik és emésztőszervi (gyomor-, vastagbél-, epe panaszokra). de főleg megelőzésre használják. Hogy legyen mit megelőzni változatos és gazdag formában fogyasztják a sertés és vágott baromfi húst és mindent, ami mozog. A tea valósággal él, ezért látható rajta a vastag, belső karton csomagoló doboz maradéka. Sokszor felönthető semmihez sem hasonlítható tea. |
Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>> Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. |