Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
2011-ben gyártott 28-as recept prémium Liu Bao tea a patinás Három Daru teaüzemtől, ami Kína egyik legrégebbi, ma is működő teagyártó üzeme Guangxiban. A tea válogatott, aranyszínűre fermentált, finom krémes "likőrt" adó tea, ami nem a Liu Bao ódon hangulatát, hanem a legjobb yunnani aranyvörös fekete teák világát idézi. Vörös a vörösön. Elmosás után forró vízzel öntözzük kifulladásig, ami kb 10-12 felöntés után következik be. A teát hagyományosan a Guangxi pincékben 45 kg-os kosarakban érlelik és 1 Kg-os kosarakban exportálják. |
Elkészítéséhez használjon 95-100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (130-180 ml) teáskészletet és 5-7 gramm teát. Érdemes egy, vagy két rövid felöntéssel elmosni. A felöntések hosszát határozza meg saját ízlése szerint. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni. Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. |
Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>> Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. |