Kosár
Az Ön kosara üres

2011 Hubei mongol tea


  • Eredet: Hubei, Kína
  • Gyártási év: 2011
  • Jelleg: Érlelt, préselt, posztfermentát sötét fekete tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


1 190.- Ft

Ez a termék elfogyott

 

Hubei hei cha posztfermentált tea   Hubei eredetű teánk csak egy-kettő volt eddig.  Ez a ráncos csizmabőr ábrázatú tea egy mongol (beleértve Belső-Mongóliát) piacra gyártott hei cha. Hagyományos, felöntésekkel, vagy hosszú forralással egyaránt elkészíthető, mély narancs öntetet produkáló tea, telt, frissítő édes ámbra illattal. Gyakorlatilag lehetetlen fanyar ízeket kicsikarni belőle.  Az egész forma 380 gramm.

Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>>

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. 2011 Hunei mongol tea   2011 Hunei mongol tea   2011 Hunei mongol tea   2011 Hunei mongol tea   2011 Hunei mongol tea     2011 Hubei mongol tea