Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Melyik az a termék, aminek erénye, ha a termék maga átveszi, vagy megidézi a csomagolás illatát? Ez a tea sok más (pl puerh) teával együtt ilyen. Xiang Zhu Ji 香竹级 Bambusz Íz fokozat. A tea egy családi vállalkozás generációk óta öröklődő receptje Hunan tartomány Jiangnan városából, Anhua járásból . A címke a családnak állít emléket, köztük a legutóbbi nagyasszonnyának, mondanánk inkább nagyijának a nemrég 106 éves korában elhunyt Liao Ju Liannak, aki folytatta a nagypapája teakészítő mesterségét. A teát kis mennyiségben leszedik sodorják, gőzölik és bambuszlevélbe préselve láng fölött szárítják. A tea teljes egészében utólagosan fermentálódik és ízét, egyensúlyát, erejét tekintve is nagyon pontosan kivitelezett finom tea. Fekete, zöld, puerh, ooolong és bambusz karaktert egyaránt mutat.
Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>>
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Első felöntés - tiszta 3-8. felöntés