Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Sok hasonló teát bemutattunk már az elmúlt években ezen az oldalon, legjobb ezek közül máig a 2007-es Liuan, kincsként őrzünk pár 99-es Liuant és szép emlékünk volt a 2004-es Liu Bao. Most újra itt van. A tea elég tömörre összeállt a kosárban, de kis piszkálódás után fellazítható és darabokban helyezhető a kannába. Őszi megfázós esték teája ez nem kétség, nagyon is hatékony. Az év többi részében a megelőzést szolgálja. Fekete ízű nem fekete tea, tíz fölötti felöntéssel. A Három Daru (San He Pai 三鹤牌) teaüzem teája.
Belépő a Hei cha érlelt fekete teák világába itt és itt >>>>>>
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.