Langyos vízzel mossa el, puha rongyon szárítsa
Agano matcha teáscsésze
A csésze normál, nagy méretű 13 cm az átmérője, 7,3 cm magas, Chizan Kozuru műhelyéből. Chizan Kozuru (1932 - ) híres keramikus, a Koshin Gama első mestere. Sokoldalű ember, aki kezdetben szerelőként dolgozott, majd olimpiai úszó lett belőle, végül a kerámia felé fordult és Aganoban tanulta a mesterséget 1960-tól. 1971-ben alapította a Koshin Gama műhelyt és konyhai , valamit teás eszközöket kezdett gyártani. Nagy szakérajongó, ezért sok általa készített szakés eszköz, valamint füstölő tartó forog a gyűjtők között. Fia a műhely második mestere, és már tanul az unoka is.
Az Agano yaki 上野焼 Fukuoka, azon belül Fukuchi kerámiája. A ma is ismert nagy japán kerámiastílusok és központok (eltekintve a hat ősi központtól) sokszor a tea aranykorában, egy-egy teás művelő és kedvelő nagyúr támogatásával jöttek létre. Ő is akarta, hogy legyen néki saját kerámiája. Ehhez esetenként nem átallottak más vidékek keramikusait elcsábítani (praktikusan elrabolták őket). Az Agano kerámia a vidék nagyura Hosokawa Tadaoki (細川 忠興) támogatásával jött létre. Színes, nagyon elegáns, nemes kerámia stílus. Akármilyen hihetetlen, én már láttam NEM TÜRKIZZÖLD agano kerámiát is.