Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on 3-4 perces felöntéssel.
Hagyományos módon való elkészítéshez töltse fel matéval harmadáig a mate tököt, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.
Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.
Belépő a Mate tea világába...itt
Az erdő gyümölcsei az áfonya, a málna, a szamóca, a bodza és még sok más. Ebben a legújabb CBSá mate receptben szárral kevert mate tea és az erdei gyümölcsök mellett arab muskotályos rózsa kivonat ízlelhető.
Kellemes, édes íz.
A CBSé a modern marketing minden eszközével ráfeküdt a kor trendjeinek kiszolgálására. A cég legrégebbi márkája a hagyományos gyógyfüvekkel kevert mate.
Frissítő, emésztést segítő, tonizáló tea.
A CBSé története 1978-ban kezdődött. A modern mate malmát a Paraná folyó partján trópusi őserdőben felépített Santa Anna város területén működtető vállalat alapítói új színt vittek a mate piacra, régi receptek alapján csak és kizárólag ízesített matékat kezdtek gyártani. A cég egy kis gyártó üzemmel és raktárral kis családi vállalkozásként indult Santa Féban, A gyorsan növekvő cégnek ma mate malmai vannak Misiones, San Juan tartományban, raktáruk pedig Córdobában és La Riojában működik.
A CBSé ízesített matékban eredeti andesi gyógyfüveket, és csak helyi természetes aromákat (alma, narancs, körte, grapefruit) használnak fel. Éppen ezért nem kell nagy ízbombára számítani, finom, távoli, visszafogott "jaffaszerű" aromát kölcsönöz a hagyományos simulékony mate mellé.
A CBSé maték is gluténmentesek.
A mate teáról, legendájáról, gyártásáról itt mindent megtalál.
Eszközöket a mate elkészítéséhez a mateáruházból választhat.
BBD: 30.06.2026
TAPAMOS CON UNA MANO! A CBSé háziasszonya Josefina Armendares agronómus mérnök bemutatja, hogyan kell matét készíteni.