Fél liter tea elkészítéséhez használjon 1 teáskanálnyi keveréket, lágy, tisztított vizet 70 C°-on.
5 perces felöntést készítsen, vagy töltse feléig, harmadáig a mate tököt matéval, rövid időre kevés hideg vízzel áztassa be, majd folyamatosan öntse fel kb. 70-80 C° -os vízzel.
Eszközöket a mate elkészítéséhez a mate áruházból választhat.
Belépő a Mate tea világába...itt
Misiónes tartományban termelt, érlelt száras mate andesi mentával, édes mentával és csombormentával keverve.
TAPAMOS CON UNA MANO! A CBSé háziasszonya Josefina Armendares agronómus mérnök bemutatja, hogyan kell matét készíteni.
A CBSé a modern marketing minden eszközével ráfeküdt a kor trendjeinek kiszolgálására. A cég legrégebbi márkája a hagyományos gyógyfüvekkel kevert mate. Frissítő, emésztést segítő, tonizáló tea. A CBSé története 1978-ban kezdődött. A modern mate malmát a Paraná folyó partján trópusi őserdőben felépített Santa Anna város területén működtető vállalat alapítói új színt vittek a mate piacra, régi receptek alapján csak és kizárólag ízesített matékat kezdtek gyártani. A cég egy kis gyártó üzemmel és raktárral kis családi vállalkozásként indult Santa Féban, A gyorsan növekvő cégnek ma mate malmai vannak Misiones, San Juan tartományban, raktáruk pedig Córdobában és La Riojában működik. A CBSé ízesített matékban eredeti andesi gyógyfüveket, és csak helyi természetes aromákat (alma, narancs, körte, grapefruit) használnak fel. Éppen ezért nem kell nagy ízbombára számítani, finom, távoli, visszafogott "jaffaszerű" aromát kölcsönöz a hagyományos simulékony mate mellé. A CBSé maték is gluténmentesek.
A mate teáról, legendájáról, gyártásáról itt mindent megtalál. Eszközöket a mate elkészítéséhez a mateáruházból választhat. |
|