BIO minősítésű tea
Felbontás után gondosan lezárva tartsa 5 Co-on.
Használjon 95 Co-os lágy, tisztított vizet, 7 gr teát, előmelegített teaszettet. Készítsen 25-35-45 másodperces, majd egyre hosszabb felöntéseket. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.
Elkészíthető gaiwanban, vagy közepes űrtartalmú yixing, vagy porcelán teáskannában.
A Koshun egy japán tea variáns, amit illatos, virágos karaktere miatt főként fekete tea gyártáshoz használnak. Az örvendetesen szaporodó japán oolongok között igazi egzotikum ez a virágos, balzsamos, enyhén fermentált oolong, ami a wenshan teákat idézi enyhe citrusos karakterrel (ízesítés nélkül!)
Kézzel készített és sütött, tiszta ízű és aromájú. Az ültetvényen nem használnak műtrágyát és rovarirtó, növényvédő szereket.