Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Fu Cha Ju - Nem Teaház - Wuliang hegyi sheng
Fu Cha Ju (más átiratban Fo Cha Ji = Nem Teaház) Huang Chuan Fang tajvani teamester és kereskedő márkája, aki Jingguból, az Ai Lao és Wu Liang hegység termelőitől vásárol és kever saját teákat. Visszafogott, finom stílusú teamester, a vadság vadhajtásait biztos kézzel csippenti le és biztosít teret fülledt, aszalt gyümölcsös, virágos illatoknak. Ízben biztos alap és teltség jellemzi a virágokból itt a propolisz és méz marad. Kizárva a fémek (sajnálom), a savak, (örülök), a hideg szárazság (szintén). Az itt kínált Wuliang hegyi teájában még fiatalon lobog az erő és alkalmanként váltakozik, jelenik meg, majd bújik el a zöldség és a gyümölcs. Ennyi zöldséget is rég írtam már. Tulajdonképpen sokkal egyszerűbb jellemzés az, hogy az adott területek teáiból a lehető legjobbat hozza elő. A Fu Xha Ju teák csomagolása annak idején a lehető legspártaibb volt. A Wuliang elég ellentmondásos terület, könnyű onnan elég arctalan, jellegtelen teákat kifogni. Ez nem az.