Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Kétszeri rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
2006 Xinghai Arany Páva. A Xinghai Teaüzem 兴海 茶厂, melynek honlapját itt bogarászhatják, 2002 óta gyárt teát, Menghaiban a Menghai Teaüzem után a második legnagyobb gyártó. Saját területen 7000 eredeti vad teafával gazdálkodik és más területek teáit is feldolgozza, főleg Banzang teákra szakosodva. Ez a prémium minőségű shu puerh teája szárazon érlelt, komplex, puha, mégis lendületes és nagyon édes. Finom érett, nem sáros, nem fülledt.
Belépő a shu puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.