Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Kétszeri rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
A Liudachashan a puerh új hulláma, nagy tételek, népszerű ízek, igazolt eredet. Sötét puerhjei sajátos likőrszerű aromával gazdagok, a 7562 ízvilágát bontják tovább. A sárga címke természetesen a jó minőség jele. Ugyanebben a sorozatban egy magasabb minőségű (vörös címkés) puerh tea volt, ma már mind féltve őrzött tea. Felül harmadik, a felszínen első fokozatú levelek. A leveleket 1-10 között osztályozzuk, az egyes a legfiatalabb rügy, a nagyobb szám nagyobb, érettebb levél. OFDC által igazolt, organikus művelésből származó BIO tea.
Nem az én világom, de jó minőségű tea.
Belépő a shu puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.