Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Yong Pin Hao nem egyenlő Yang Pin Haoval , ez utóbbi Xishuangbanna tartományi székhelyében Jinghongban működő nagy presztízsű kereskedő, míg Yong Pin Hao egy chazhuang , olyan kereskedő, aki saját márkája alatt gyártat teákat (mint Xi Zhi Hao). A cég Yiwu központtal gyárt a legkülönfélébb vidékekről vásárolt és kevert teákat. A cég teamestere egyedi, finom, elegáns teákat kever, amelyek fiatalon általában nem különösebben feltűnőek, aztán szépen érlelhetők, mélyülnek és kibomlanak. Ez a tea csak Yi Wu hegyi, jellegzetes, széleslevelű, első szedésű, teából áll, kerek, ízletes, édes virágos illatú tea.
Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.