Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
A Nan Jian 南涧 1983-ban alapított üzem utóda a Yun Zhou, többek között a Zhai Zhi Po márka továbbvivője. A vörös szalaggal jelzett tocha illata mély, sokat ígérően tömör, öntete eleinte füstös,majd vastag, nyelvre tapadós, erőteljesen finom. Kora tavaszi rügyek és érettebb levelek blendje. A terület a Wuliang Shan északi csücske, aki már ivott innen teát, legalábbis sejtheti, mire számíthat. A vörös, vagy arany szalag tea kontextusban csak a márka legjobb teáinak jár, hódolati jel, felajánlás.
Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.