Elkészítéséhez használjon 95 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (130-180 ml) teáskészletet és 5-7 gramm teát.
Érdemes egy, vagy két rövid felöntéssel elmosni. A felöntések hosszát határozza meg saját ízlése szerint.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
2006 601 gyártású (első szedés, áprilisi gyártás) sheng puerh tea a Langhe Teaüzemtől. A Langhe számunkra egy szilárd pont, ami mindig jó minőséget ígér és ad. A 8549 a 7542 megújítása a nyolcvanas években végül jelentősen eltérő karakterrel. A tea Menghai területéről származik, erős, citrusos, kesernyés, ami testté bővül és a vége felé narancsosan édesül. Izgattott tea a nyolcvanas évek újító stílusában.
Csak azoknak, akik bírják és szeretik a citrusos, kesernyés ízeket!!
Belépő a sheng puerh teák világába itt és információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.
Az érlelt sheng és shu puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.