Kosár
Az Ön kosara üres

Puerh Illatos narancs


  • Eredet: Yunnan, Kína
  • product.gyarto: Rao Erbe Minardi
  • Gyártási év: 2018
  • Jelleg: Aromamentes ízesített puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 90-95 Co-os,  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, közepes űrtartalmú (4-600 ml) teáskészletet és egy csapott evőkanálnyi, 4-5 gramm teát.  Készítsen egy 10 perces felöntést, majd még kétszer  öntse fel.


3 890.- Ft

Megveszem

Puerh illatos kínai narancs

puerh kínai narancs tea

 A kinotto narancs kicsi, töpörödött, meglehetősen érdektelennek tűnő gyümölcs. Ha narancs módra meghámozzuk és megpróbáljuk megenni, nem fog különösebben nagy élményt jelenteni, az illata viszont órákal később is ott lesz a kezünkön. A kinotto a legfinomabb és legerősebb illatú narancsféle. Kisebb példányaiban a napon szárítva érlelik a teát, itt viszont egy jó minőségű, nagy szálú érlelt puerh mellé keverték.

A tea összetétele:

  • érlelt leveles shu puerh
  • narancshéj
  • narancsvirág
  • fügekaktusz virág
  • rózsaszirmok
  • rózsabimbó

puerh kínai narancs tea

 

Belépő a puerh teák világába itt , információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán.

A vad puerh teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.