Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Két rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
2005 yang qing hao yiwu cha wang gushu sheng puer tea
A puerh tea újra felfedezésének időszakából való ez a lepény, teljes egészében Yiwu ősfás területeiről tavaszi vad teából készült sheng puerh. Nagy, puha levelek, erős erezet, édes, nagyon édes Yiwu íz. Chen Yuan Hao és az ugyanebből az időszakból származó Changtai teák jutnak eszünkbe, meg a világbéke.