Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Kétszeri rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
A Chang Tai Hao teaüzemet 1998-ban alapították. A cég az alapításától eltelt első pár évben kiadott főleg Yiwu-hegyi teáiról híresült el. A sorozat márkaneve a Yichang Hao volt összevonva a Yiwu+Changtai+ Hao (márka) szavakat. A cég teamesterei egészen különleges egyedi, finom, légies, kámforos stílust hoztak létre. Nem mindenkinek ez a világa, az újdonsült puer piacon sokan le is nézték ezeket a teákat, mondván, hogy nincs elég "erejük". Emlékszem egy 100 grammos lepényre, amiből nagyobb mennyiséget vettünk annak idején, ha jól emlékszem 2-3000 forintért adtuk el, meg persze a teaházban is itattuk. Szerintem egészen kiváló, egyedi teák és nem csak én gondolom így, mert a sorozat minden tagja bekerült a legjobb puerh teák regiszterébe.