Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni.
Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
A Dayi a Menghai Teaüzem márkája, amit 1988-ban hozott létre, egy évvel később jegyeztek be és a Dayi emblémával ellátott teákat ezután kezdték exportálni a CNNP égisze alatt. Dayi , azaz nagy áldás, jólét, ami hagyományos jókívánság/ szerencse neve az újonnan alapított cégeknek mára a puerh piac egyik legfontosabb neve, a Menghai teákon belül egy kifinomultabb, jobb minőségű vonalat képvisel. Dayi márkájú 7262 teát kínálunk megőrzésre, vagy felöntésre 2003-ból.
Belépő a puerh teák világába itt , információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán és Teazin blogunkban.
Az érlelt sheng és shu teákat két rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
A tea korábbi R betű nélküli kiadása