Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.
Kétszeri rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Chang Yu Hao, 昌裕号 egy maláj teaház, a Yiow Soon Cheong által vezetett Yin Yi Tea Art 茶知己中心 nevű teaház brandje Kuantanból, ami 2012-ig aktívan vásárolt és adott ki saját ellenőrzésében puerh teákat. A cég rendkívül sikeres, pozitív visszhangot kiváltó minőséget képviselt, (emiatt került be az itt látható legjobb puerh teák jegyzékébe is.) A teaház ma is létezik, ma főleg Wuyi oolongokkal foglalkozik állítólag továbbra is magas színvonalon.
A Tea Impression és Chan Yu Hao név alatt kiadott teák sok híres teahegység teáit bemutatták, azon belül a Yiwu-hegyi puerh teákkal foglalkoztak.
Ez a tea száraz érleléssel Malajziában érlelt. Barátságos, vajas érlelt Yiwu szörp.
Belépő a puerh teák világába itt , információ az elkészítéséhez itt >>>>>>
Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán és Teazin blogunkban.
Az érlelt sheng és shu teákat két rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.
Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.