Kosár
Az Ön kosara üres

1997 Royal Zhongcha shu puerh tea


  • Eredet: Menghai, Yunnan, Kína
  • product.gyarto: Menghai Teaüzem
  • Gyártási év: 1997
  • Jelleg: Érlelt shu puerh tea
  • Elkészítési mód:

    Elkészítéséhez használjon 100 Co-os  lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és 6 gramm teát.

    Kétszeri rövid elmosás után öntse fel sokszor, saját ízlése szerint, egyre hosszabban és mindig nagyon forró vízzel. Érdemes a kannát lezárás után is forró vízzel fürdetni. Felnyitás után tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt helyen.Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi. 

    Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.


18 900.- Ft

Megveszem

 

1997 Royal Zhongcha

CNNP zhongcha royal érlelt shu puerh

Évtizedeken át és még ma is meghatározó állami monopólium volt a CNNP (China National Native Produce & Animal by product Import Export Corporation). Ez a név szerepelt ilyen, vagy olyan formában minden puerh teán egészen 1998-ig. A CNNP egyrészt egy rizs, búza és narancs árus óriás szörnyeteg, másrészt a puerh modern üzemi gyártástechnológiájának bölcsője, ily módon a hagyományos technikák átmentője is. Tea "alegységének" webcím itt:   http://www.teachina.com/index2.htm.

  Az alábbi tea szintén egy Gao Ji, azaz magas minőségű tea, amit 1997-ben préseltek előző évi alapanyagból, így egy 22 éves teát kóstolhat, aki belevág és ígérjük, hogy nem fog beletörni a bicskája. Maláj érlelésből származó, penészes, édes, dohos illatú, hosszú, édes ízű, néha csípős, nagy tea.

 

cnnp kínai tea

  1997 Zhong cha  érlelt royal shu puerh tea tégla          1997 zhongcha royal érlelt shu puerh tea

  1997 Zhong cha  érlelt shu puerh tea tégla

  1997 Zhong cha  érlelt shu puerh tea tégla

  1997 Zhong cha  érlelt shu puerh tea tégla  

Belépő a puerh teák világába itt ,  információ az elkészítéséhez itt >>>>>>

Még több történetet, információt és teatesztet talál a puerh teák oldalán és Teazin blogunkban.

Az érlelt sheng és shu teákat egy rövid elmosás után öntjük fel 100 Co fokon ízlés szerint szabályozva  a felöntés idejének hosszát. Végig nagyon forró vizet használunk hozzá és a kannát kívülről is folyamatosan fürdetjük.

Tartsa napfénytől és idegen illatoktól elzárt hűvös helyen. Megfelelő tárolás mellett minőségét évtizedekig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.