Elkészítéséhez használjon 70-75 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi 4-5 gramm teát.
Készítsen eleinte egy perces, majd a negyediktől kezdve egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket. Az elkészítés során a legfontosabb a jó minőségű víz használata és az Ön mozdulatainak finomsága.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
A minden évben kötelező, első szedésű, kora tavaszi zöldből idén egy organikus művelésű simaoi teát választottunk. Simao Yunnan déli részén található, zöld, fekete és puerh teáiról ismert. A Bi Hai Bai Hao azaz kék tenger, fehér rügyek hozza a amagas minőségű kora tavaszi yunnanial formáját. Elsőre selymes, ártatlan arccal költözik be testünkbe az erő, másodszorra kesernyés test emelkedik fel, a harmadik finom gyümölcsös és így tovább. Csak mire befejezed veszed észre, hogy megittad a napi koffein adagodat. |
Belépő a zöld teák világába itt >>>>>> Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. |