Kosár
Az Ön kosara üres

A legfinomabb Mandokoro sencha shin


  • Eredet: Mandokoro, Shiga, Japán
  • product.gyarto: Seiseido
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: hegyi sencha
  • Elkészítési mód:

    75 C fok 1 perc először

    75 fok  35 mp másodszor

    majd egyre forróbban, egyre hosszabban


9 890.- Ft

Megveszem

mandokoro tea

 

A legfinomabb Mandokoro sencha

極上煎茶 政所

A gazdag és javarészt érintetlen természet, egészséges, tiszta víz Higashi-Omi (Higashiōmi (東近江市) városától délre, Kagához közel, abszolút értelemben az egyik legjobb sencha létrejöttéhez járulnak hozzá.

Mandokoro hagyományos hegyi tea falucskája, 5 további kis falu teaültetvényeinek tájneve is egyben. Részletesebben itt olvashat a vidékről.

Gyakori köd, nagy hőingadozás, kemény telek vastag hótakaróval és a mindehhez alkalmazkodott, hagyományos művelésű organikus teakertek.

Az íze nagyon elegáns, édes. Helyi teafajta, amit néhány további változatban termesztenek.

Az Omi (elterjedtebb nevén Asamiya) teák, különösen a sencha, kabusecha és bancha különleges. tiszta ízű teák, a legjobb japán teák közé tartoznak.

 test           ○○●○○○○ さっぱりsütés
Umami あまみ ○○○●○○○○ Fanyarság 渋み

mandokoro cha

mandokoro

極上煎茶 政所

mandokoro

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha

a legfinomabb mandokoro sencha