75 C fok 1 perc először
75 fok 35 mp másodszor
majd egyre forróbban, egyre hosszabban
極上煎茶 政所
A gazdag és javarészt érintetlen természet, egészséges, tiszta víz Higashi-Omi (Higashiōmi (東近江市) városától délre, Kagához közel, abszolút értelemben az egyik legjobb sencha létrejöttéhez járulnak hozzá.
Mandokoro hagyományos hegyi tea falucskája, 5 további kis falu teaültetvényeinek tájneve is egyben. Részletesebben itt olvashat a vidékről.
Gyakori köd, nagy hőingadozás, kemény telek vastag hótakaróval és a mindehhez alkalmazkodott, hagyományos művelésű organikus teakertek.
Az íze nagyon elegáns, édes. Helyi teafajta, amit néhány további változatban termesztenek.
Az Omi (elterjedtebb nevén Asamiya) teák, különösen a sencha, kabusecha és bancha különleges. tiszta ízű teák, a legjobb japán teák közé tartoznak.
test ○○●○○○○ さっぱりsütés
Umami あまみ ○○○●○○○○ Fanyarság 渋み