Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Zuisen no Shiro


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Alkalmas koicha (sűrű tea) és usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                  Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


18 900.- Ft

Megveszem

 

Matcha Zuisen no Shiro - Örömforrás

Marukyu-Koyamaen matcha zuisen no shiro

瑞泉の白  Zuisen no Shiro Hounsai Daishosho okonomi tea.

Azaz Tiszta forrás, vagy Öröm forrás, az Urasenke nagymestere Hounsai Daishosho által szignált tea. Ez azt jelenti, hogy a nagymester

jóváhagyásával és ajánlásával készült tea. 

Az öt általunk valaha kóstolt legjobb matcha közé tartozik, de mi szeretjük a fémes karaktert.  Koichaként kötelező elkészíteni, de usuchaként is kiváló.

  Marukyu-Koyamaen matcha Zuisen no Shiro powdered green tea

Marukyu-Koyamaen matcha Zuisen no Shiro powdered green tea

Marukyu-Koyamaen matcha Zuisen no Shiro powdered green tea  

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                       

Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on. 

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>