Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Wako


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Alkalmas usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


38 900.- Ft

Megveszem

 

Matcha Wako - Harmónia és fény

Matcha Wako, Marukyu-Koyamaen tea   Wako, azt jelenti harmónia és sugár, fény. Wa, Kei, Sei, Jaku négy alapelv a tea útján, amit Sen no Rikyu (1522-1591) hagyott ránk, wa: harmónia, kei: tisztelet, sei: tisztaság, jaku: nyugalom. A Wako Marukyu-Koyamaen usucha (híg teaként) elkészíthető matchája. A tipikus, klasszikus Uji matcha, a Chigi no Shiro fölött elhelyezkedő, finom, habos tea.   Matcha Wako, Marukyu-Koyamaen tea Matcha Wako, Marukyu-Koyamaen tea powdered green tea Matcha Wako, Marukyu-Koyamaen tea powdered green tea Matcha Wako, Marukyu-Koyamaen tea powdered green tea Matcha Wako, Marukyu-Koyamaen tea powdered green tea  

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                       

Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on. 

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>