Kosár
Az Ön kosara üres

Matcha Kinrin


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Alkalmas koicha (sűrű tea) és usucha (híg tea) elkészítésére
  • Elkészítési mód:

     

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.                 Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


43 900.- Ft

Megveszem

Matcha Kinrin - Arany létkerék

matcha Kinrin 100 g can Marukyu-Koyamaen

A Kinrin neve gyönyörű, mítikus, vallásos allegória. Hosszabb ismertetőnket a teáról itt olvashatja. A Kinrin alkalmas koicha elkészítésére, tulajdonképpen igazi határkő, mindkét irányban, lefelé az usucha és felfelé a koicha felé is jól viselkedik. Ez az első koicha a Koyamaen tea sorban.

 Matcha kinrin porrá őrölt zöld  tea   matcha kinrin usuchaként elkészítve    Matcha kinrin porrá őrölt zöld  tea  Matcha kinrin porrá őrölt zöld  tea   matcha Kinrin 100 g can Marukyu-Koyamaen

   A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                      

Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>