Kosár
Az Ön kosara üres

Marukyu-Koyamaen organikus JAS matcha ezüst


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Organikus, BIO minősítésű porrá őrölt zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Organikus BIO teákJAS    A matchát tartsa mindig hűtőszekrényben!

    Usuchaként elkészítve 2 chashaku (kb 2 gramm) teát öntsön fel 1 dl lágy, tisztított vízzel, melynek hőmérséklete  nem haladja meg  a 95 C° -ot.            Koichához 3 chashaku teát használunk 60-80 ml vízzel.

    Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

    Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>


18 900.- Ft

Megveszem

 

Marukyu-Koyamaen organikus JAS matcha ezüst

 

Organikus BIO teákJAS   

Organikus bio matcha marukyu-koyamaen ezüst

 

Organikus JAS matcha ezüst, Marukyu-Koyamaen.  A JAS által igazolt bio minősítésű Koyamaen matchák ezüst fokozata.  Nagyon finom, élesebb, kicsit erősebb, mint a normál matchák.

 

Marukyu-Koyamaen organikus JAS matcha ezüst

Marukyu-Koyamaen organikus JAS matcha ezüst

JAS organic matcha silver Marukyu-Koyamaen

JAS organic matcha silver Marukyu-Koyamaen

JAS organic matcha silver Marukyu-Koyamaen

JAS organic matcha silver Marukyu-Koyamaen

JAS organic matcha silver Marukyu-Koyamaen

JAS organic matcha silver Marukyu-Koyamaen

A tea elkészítéséhez elengedhetetlenek a teaszertartás alapeszközei, egy chawan, azaz teáscsésze és egy chasen teafelverő. Használjon télen 90-95 Co, nyáron 80-85 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, megtisztított chawant (teáscsészét), koicha sűrű teához 3-4 gramm, usucha, híg teához 1-2 gramm teát.                                                         Felbontás után gondosan lezárva tartsa hűtőszekrényben 5 Co-on.

Eszközöket a matcha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat. 

Belépő a matcha tea világába pedig itt >>>>>>