Kosár
Az Ön kosara üres

Sencha Konacha Kasuga


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2016
  • Jelleg: Árnyékolt japán zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Használjon 40-65 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 8-9 gramm teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, egyre forróbb víz használatával, egészen 90-95 Co-ig. Két intenzív, egy erős, de lágyuló, majd további három "híg", de édes felöntést ad.

    Első felöntés: 2,5-4 perc 45-50 Co-on, második felöntés: 15-30 mp 60 Co-on, harmadik felöntés: 1 perc 60 Co-on

    Eszközöket a konacha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


1 500.- Ft

Ez a termék elfogyott

 

Sencha Konacha Kasuga - Sencha pehely tea

Sencha Konacha Kasuga  

100 gramm a sencha feldolgozása során visszamaradt mecha, pehely, vagy törmelék tea, finom levelekből, levélcsúcsokból. A képen a 200 grammos tasak látható, a 100 gramm teát újra lezárható tasakban küldjük. 

1 perces felöntésekkel  sűrű tea készithetö, kesernyés  íz, kicsi édességgel, relaxál és finom.- mondta róla egy tapasztalt tea kóstolónk.  Nagyon rövid felöntésekből sokszor kiszolgál.

  Sencha Konacha Kasuga   sencha konacha kasuga

 

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a konacha elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

Belépő a konacha világába pedig itt >>>>>>

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.