Kosár
Az Ön kosara üres

Kawayanagi Toganoo


  • Eredet: Uji, Kyoto, Japán
  • product.gyarto: Marukyu-Koyamaen Uji
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: Gőzölt japán zöld tea
  • Elkészítési mód:

    Használjon 70Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 8-9 gramm teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, egyre forróbb víz használatával, egészen 90-95 Co-ig. Két intenzív, egy erős, de lágyuló, majd további három "híg", de édes felöntést ad.

    Első felöntés: 1 perc 70Coon, második felöntés: 15-30 mp 75Co-on, harmadik felöntés: 1 perc 85Co-on

    Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt


2 290.- Ft

Megveszem

 

Kawayanagi Toganoo 

Kawayanagi Toganoo, Marukyu Koyamaen, japán tea
 
Toganoo Shan Kyotótól északra három álomszép zen templom otthona és nem mellesleg a  Kyoto környéki tea szülőhelye. Erről bővebben itt és itt olvashat. Ma is itt van az Uji teatermelők zarándokhelye, teaházzal és egy szuvenír fényképezhető teaültetvénnyel. A Toganoo teába ültetve Marukyu-Koyamaen legjobb nyári, nagylevelű (yanagi) teája. Iszapos, iszamos, nagyon zöld, talán édes is, tea bólé bőlére eresztve. Ezt a teát azok isszák, akik a koffeinre érzékenyebbek, de szeretnek minőségi zöld teát fogyasztani. A többiek senchát isznak. Mi is.

Belépés a kawayanagi világába itt>>>>>

Marukyu-Koyamaen Kawayanagi Toganoo  japanese green tea
 
Marukyu-Koyamaen Kawayanagi Toganoo  japanese green tea
 
Marukyu-Koyamaen Kawayanagi Toganoo  japanese green tea
 

Marukyu-Koyamaen Kawayanagi Toganoo  japanese green tea

Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co -on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb  a vásárlást követő 6-8 hónapban.   A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két  évig megőrzi.

Eszközöket a tea elkészítéséhez  japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt

További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.