Használjon 80-85 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 6-8 gr teát, előmelegített teaszettet. Készítsen 1 perces felöntéseket, ezekből 4 gazdag és 4 hígabb, de egyre édesedő teát kap. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.
Eszközöket a sencha elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat itt ésitt.
Gokase környékén elterjedt és adaptált fajták, magyarán elvadult és később magról ültetett és rekonstruált fajtákból készült kamairicha.
A Miyazaki Sabo 株式会社宮﨑茶房 cég 1960 óta termeszt és gyárt teákat, 1983 óta csak organikus módszerekkel, vegyszerek, műtrágyák használata nélkül, 2001 óta a JAS rendszerében igazolt BIO tea. A cég 2014-ben külön platinadíjat nyert a japán teák versenyén.
"Olyan biztonságos, finom teát szeretnénk készíteni, ami jót tesz az egészségünknek."
Miyazaki Sabou fekete és oolong teái platina díjat nyertek a 2021-es Nihoncha Japán Tea versenyen.
Miyazaki és egyáltalán a déli sziget Kyushu teáiról itt olvashat.