Felbontás után gondosan lezárva tartsa 5 Co-on.
Használjon 70 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 6 gr teát, előmelegített teaszettet. Készítsen 1 perces felöntéseket, ezekből 4 gazdag és 4 hígabb, de egyre édesedő teát kap. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.
Eszközöket a sencha elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat itt ésitt.
Isshi-en egy BIO minősítésű japán kamairicha gyártó és teaház MIyazaki északi részéről.
Nem használnak vegyszereket és műtrágyát, organikus művelést folytatnak komposzttal.
Ez a tokusen, azaz special grade, azaz különleges minőségű BIO minősítésű kamairicha sütött zöld teájuk.
Az alaptól a tokuzyo prémiumig kóstolva a teákat az egyöntetű minőségre és a különleges, férfias karakterre emlékszem. A prémium tea parfümjeire és arra, hogy az alap kamairicha is olyan selymes tud lenni, mint egy biluo chun. A tokusen és a Zyo a mindennapok különleges minőségű, megbízható, finom zöld teája. És ez pont elég.
Az eredeti csomagolás 500 grammos.