BIO minősítésű tea
Felbontás után gondosan lezárva tartsa 5 Co-on.
Használjon 70 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 6 gr teát, előmelegített teaszettet. Készítsen 1 perces felöntéseket, ezekből 4 gazdag és 4 hígabb, de egyre édesedő teát kap. A felöntések során használjon egyre forróbb vizet egészen 90-95 Co-ig.
Eszközöket a sencha elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat itt ésitt.
A Miyazaki Sabou birtok oolong típusú kamairicha teáinak egyike. Sütött zöld tea, amihez Minamisayaka variánst használtak, ami virág illatos, intenzív, sűrű öntetet ad. Nagy levelű, kitűnően feldolgozott tea. Nem kell azt gondolni, hogy valamiféle illatfelhő burkol be bennünket, inkább arról van szó, hogy
a tea a felmelegített teáskannában pörkölt virágos illatot idézi, vagyis, meleg, finom, teljes élményt ígér. Én továbbra is a hidegebb és senchásabb kamairichákat kedvelem, ez a tea már átvezet az oolong teák birodalmába.