Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, aminek összes ásványi anyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, 8-9 gramm (egy szűk evőkanálnyi) teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, mindig használjon nagyon forró vizet.
Ez a tea kimérős, a saját tasakunkban érkezik!
Első felöntés: 1 perc, második felöntés: 30 mp, harmadik felöntés: 1 perc
Eszközöket a shincha elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat.
Marukyu-Koyamaen legolcsóbb hojichája. Kb. 70 %-ban szárból 30 %-ban érett levelekből áll, amit kemencében sütöttek. A sütés enyhe, jól látszik, hogy a levelek tetemes része zöld, a legsötétebb szár is legfeljebb bíbor színű, innen a név is, az őszi Uji fergeteges színgazdag levélpárnájáról. Nem tipikus Uji hojicha, árfekvése ellenére finom, sűrű pörkölt tea, füst, vagy kesernyésség bármilyen nyoma nélkül. Este is bátran fogyasztható. |
Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co -on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben évekig megőrzi. Eszközöket a tea elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat. További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon. |