Elkészítéséhez használjon 100 Co-os lágy, tisztított vizet, aminek összes ásványi anyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, 8-9 gramm (egy szűk evőkanálnyi) teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, mindig használjon nagyon forró vizet.
Első felöntés: 1 perc, második felöntés: 30 mp, harmadik felöntés: 1 perc
Eszközöket a hojicha elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat, de használhat hozzá szinte bármilyen hagyományos, vagy modern teáskannát
Hojicha Beni Kaori. Egy tea, aminek többe kerül a szállítása, mint maga a tea. Levélszár és levél szeptember végén kemencében sütve,
pirítva. Személyes kedvencünk ez az olcsó, de sűrű, ízeket szétterítő, éjfélkor is iható ragyogó tea. Mély, bíbor íz.
Bevezetés hojicha világába itt>>>>>
Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co -on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben évekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat.
További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.